KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ - Seka Ortaokulu

Haz

Dünya Oryantiring günü kapsamında Seka İlk/Ortaokulu´nda etkinlikler düzenlendi.

May

Okulumuzda ortaokul öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi.

May

Okulumuzda geleneksel olarak her yıl yapılan futbol turnuvası bu sene de büyük heyecana sahne oldu.

Nis

5. sınıf öğrencilerimiz, Taşköprü Belediyesi´nin Kültür ve Turizm Bakanlığı´nın desteğiyle düzenlediği Taşköprü 1. Zeka Geliştirici Ahşap Akıl Oyunları El Sanatları Sergisi´ni ziyaret etti.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Karabük Ovacık Spor Lisesi´nden gelen yetkililer öğrencilerimize sunum yaptılar.

Nis

13 Mart 2018 tarihinde Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm İl Birinciliği Kastamonu Gazi Stadyumunda yapılmış; Seka Ortaokulu öğrencileri il birincisi olarak Karaman´da yapılan Türkiye Şampiyonası´na katılma hakkı elde etmişlerdi.

Nis

Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KAPUCUOĞLU okulumuzu ziyaret etti.

Nis

Atletizm ve Oryantiring sporunda adından sıkça söz ettiren Seka Ortaokulu bu kez de Satrançta İl Birincisi olmayı başardı.

Nis

Okul Sporları Oryantiring Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği yarışmaları Kastamonu saat kulesi mevkiinde yapıldı. Cumhuriyet Ortaokulundan çıkış alan sporcular bir çok tarihi ev, Cumhuriyet Meydanı, Saat Kulesi ve çevresindeki hedefleri aradılar ve kıyasıya mücadele ettiler.

Nis

Rahmi Koç Müzesi´nin Müzebüs adını verdiği Gezici Müze öğrencilerimize müzede bulunan bazı eserleri tanıttı.

Mrt

1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle İlçe Sağlık Ekipleri öğrencilerimize sunum yaptı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferi Programı gerçekleştirildi.

Mrt

14 Mart´ta Kastamonu´da yapılan Özel Eğitim Atletizm Yarışları´nda öğrencilerimiz dereceye girerek madalya kazanmıştır.